Odaklanken

Babbel van de week

Con Amore heeft weer nieuwe plannen !!

Voor Con Amore loopt het seizoen ten einde. De vakantie staat voor de deur. Tijdens de laatste repetities werden “gouwe ouwe” nummers geoefend, die voor iets minder oude leden nieuw waren. Zoals een Afrikaans lied, nog uit de tijd van de vrijheidsstrijd tegen het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Een nieuw lied in ons repertoire is “Lascia ch’io pianga” op muziek van Händel.
Het was verrassend dat wij al zingend door elkaar mochten lopen, en dan proberen vast te houden aan je eigen partij, van oude en nieuwe liederen. Ook zongen de meesten, met de gesloten map dicht tegen de borst, hun partij uit hun hoofd. Dat was anders dan anders, en dat ging heel goed.
Een iets minder prettige mededeling van het bestuur: op termijn zal ons koor een nieuwe repetitieruimte moeten zoeken. Het ziet ernaar uit, dat de postduivenvereniging “De Luchtpost” weg moet van de huidige locatie op het sportpark Boshoven, omdat de gemeente het clubhuis wil laten slopen. Con Amore vindt dat jammer, want de sfeervolle zaal van het clubhuis voldoet in elk opzicht aan onze verwachtingen. Maar voorlopig kunnen we blijven.

Nu stopt ons koor voor de zomervakantie, en op 30 Augustus gaat het nieuwe seizoen van start.
Con Amore wenst u allen een mooie vakantietijd!