Begeleiding

De vaste begeleider van “Con Amore” is Jean Pierre Steijvers.
Hij had hoofdvak orgel, piano en kerkmuziek aan het Conservatorium van Maastricht en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Prijswinnaar van orgelconcoursen in Dublin, Luzern, Chartres, Kaliningrad en winnaar van de “Moscow Philharmonic Society Special Award”. Sinds mei 2004 is hij benoemd tot ‘Organiste-Titulaire’ van de St. Christoffel Kathedraal te Roermond Daarnaast is hij docent orgel, piano en muziektheorie aan de ECI te Roermond.

Hij is dirigent van:
Groot St. Martinuskoor te Weert
Roggels Gemengd Koor Melodia
Zanggroep The Voices te Blerick.
Weerter Mannenkoor.

Hij geeft vele concerten in Europa, Japan en de USA. Tevens geeft hij ieder jaar concerten in de belangrijkste concertzalen van geheel Rusland. Daarnaast treedt hij regelmatig op met orkesten uit binnen- en buitenland en werkte in die hoedanigheid samen met gerenommeerde dirigenten als Ed Spanjaard, Vladimir Askenazy, Edo de Waart, Paul Goodwin, Rizzi Brignoli en Kynan Johns.
Als orgelduo met Hiroko Inoue (Osaka/Kaliningrad) genieten zij met name in Rusland grote bekendheid. In 2017 en 2018 is hij als docent orgel verbonden aan The Moscow Gnessin Summer School.
Enthousiast dirigent van het Weerter Mannenkoor.