Begeleiding

Dorenda Notermans

Con Amore wordt bij optredens regelmatig begeleid door Dorenda Notermans.


Dorenda Notermans studeerde in 2015 af met grootste onderscheiding af als ‘Master Na Master Piano’ en ‘Master Kamermuziek’ aan de ‘Luca School of Arts’ in Leuven. Vanaf haar derde jaar werd ze uitgekozen om een bijzonder solistisch traject te volgen.

Dorenda nam deel aan diverse nationale en internationale wedstrijden, waaronder de Stephan De Jonghe- en de New Tenuto pianocompetitie, waarbij ze als finaliste en halve finaliste eindigde. Dorenda Notermans studeerde in 2015 af met grootste onderscheiding af als ‘Master Na Master Piano’ en ‘Master Kamermuziek’ aan de ‘Luca School of Arts’ in Leuven. Vanaf haar derde jaar werd ze uitgekozen om een bijzonder solistisch traject te volgen.
Dorenda nam deel aan diverse nationale en internationale wedstrijden, waaronder de Stephan De Jonghe- en de New Tenuto pianocompetitie, waarbij ze als finaliste en halve finaliste eindigde.
Naast solo-pianist, is Dorenda bekend als begeleider van diverse solistenconcours, recitals en masterclasses met gerenommeerde solisten.
Zij musiceert tevens in diverse kamermuziekensembles. Dorenda is werkzaam aan de Luca School of Arts te Leuven als pianist-begeleider en aan de kunstacademie Noord-Limburg als pianobegeleider en pianoleerkracht.
Muziek Op Maat | Www.dorendanotermans.be | België