Odaklanken

Babbel van de week.

Hoera, we mogen weer shoppen zonder afspraak!!

Shoppen en dan vooral funshoppen is toch één van de kleine geneugten des levens wat mij betreft. Voorbij zijn de maanden van rennen van de ene winkelafspraak naar de andere, want kom je te laat….. het gaat allemaal van je tijd af. Het voordeel van die afspraken was wel dat je meteen naar binnen mocht en er weinig mensen in de winkel waren. Een nadeel was er ook; iets wat ieder mens op zijn tijd moet. En dat hadden we dus niet ingecalculeerd. Achteraf een goede training voor de blaas want werkelijk in de hele winkelstraat was er een toilet te vinden dat open was. Een toevallige voorbijganger attendeerde ons erop dat er openbare toiletten bij de kerk stonden. Nu wisten we niet welke kerk hij bedoelde, maar bij de Martinuskerk stonden ze in ieder geval niet.
Wat het openen van de terrassen betreft: fijn, maar toch had het wel wat: een coffee to go en een broodje hotdog op het muurtje bij de Hema in het zonnetje. We zijn verwend door de jaren heen en hebben weer leren genieten van de kleine dingen.
En ja, waar hebben we het tenslotte over. Er liggen nog veel covid-patiënten in het ziekenhuis en verpleegkundigen rennen de benen onder hun kont uit. Hopelijk heeft iedereen over een tijdje de coronaprik gehad en gaan de besmettingen omlaag zodat we weer vrijer kunnen bewegen. Dan kunnen we weer een datum prikken om af te spreken met de mensen die we al zo lang niet hebben gezien.

Con Amore zit ook niet stil. De nummers voor het Cultureel Lint zijn geprikt. Voorlopig wordt er nog via Zoom gerepeteerd.
Hopelijk kunnen we binnenkort live met alle stempartijen samen zingen.
We houden de moed erin. En we komen terug….. maak je borst maar nat!!